Andreea Ana, medalie de bronz la Europenele U23

374
Andreea Ana, medalie de bronz la Europenele U23 - andreea-1552078554.jpg

Articole recomandate

Luptătoarea originară din Mangalia Andreea Beatrice Ana (18 ani) a cucerit medalia de bronz în limitele cat. 55 kg, la Campionatele Europene U23 de la Novi Sad (Serbia), după ce a învins-o pe germanca Ellen Riester, scor 4-2. 
Ana a trecut în preliminarii de belarusa Daria Sinkavets (2-0), în sferturi a fost învinsă de rusoaica Viktoria Vaulina (4-9), iar în recalificări a dispus de ucraineanca Anastasia Kravchenko (3-3, prioritate). Rusoaica Viktoria Vaulina avea să cucerească medalia de aur, după o finală cu turcoaica Eda Tekin (7-2). 


Andreea Ana a fost descoperită și pregătită la CS Mangalia de Marian Oancea și și-a trecut până acum în palmares, pe lângă numeroasele distincții naționale, două medalii de argint la Mondialele de cadeți, dar și două medalii de bronz, una la Mondialele U23, cealaltă la Europenele U23. 


Din cele cinci medalii câștigate, până în acest moment, trei sunt obținute de sportivii antrenați în județul Constanța. În afara bronzului câștigat de Andreea Ana (CSA Steaua București), au mai urcat pe podium și luptătorii de la CS Farul Constanța Florin Tița (55 kg) și Răzvan Arnăut (60 kg), ambii medaliați cu argint. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.499 secunde