Amicalul România - Argentina la rugby, mutat, cel mai probabil, pe stadionul „Dinamo”

270
Amicalul România - Argentina la rugby, mutat, cel mai probabil, pe stadionul „Dinamo” - amicalul-1624647281.jpg

Articole de la același autor

Naţionala de rugby a României va întâlni, pe 3 iulie, la Bucureşti, reprezentativa Argentinei, în primul meci test World Rugby al lunii iulie. Anunţat iniţial că se va disputa pe stadionul „Arcul de Triumf”, acest lucru devine imposibil acum, în urma calificării naţionalei de fotbal a Ucrainei în optimile de finală ale EURO 2020, această echipă având baza de antrenament aici.

În aceste condiţii, meciul România - Argentina se va muta pe stadionul de fotbal „Dinamo” din Bucureşti. Decizia finală legată de disponibilitatea stadionului „Arcul de Triumf” pentru a găzdui partida de pe 3 iulie se va lua în urma meciului de pe 29 iunie, din optimile de finală, Suedia - Ucraina, de la Glasgow.

„Am fost informaţi că nu mai putem disputa partida cu Argentina pe stadionul «Arcul de Triumf», pentru că naţionala Ucrainei se va pregăti pe acest teren ca şi până acum, cu atât mai mult cu cât există posibilitatea să ajungă în fazele superioare ale competiţiei. Este o situaţie unică şi foarte greu de manageriat. Lucrurile se schimbă de la o zi la alta, iar asta ne creează şi nouă dificultăţi majore în organizarea partidei“, a declarat preşedintele Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6479 secunde