Andrei Pavel, încrezător înaintea partidei cu Belarus, din Cupa Davis

"Am venit la Minsk cu o echipă mare!"

176

Articole de la același autor

În perioada 3-5 februarie, echipa de Cupa Davis a României va juca împotriva Belarusului, la Minsk, în primul tur al Grupei l, zona Europa/Africa. 


La conferința de presă premergătoare partidei, căpitanul nejucător al tricolorilor, constănțeanul Andrei Pavel, a declarat că este optimist și că are încredere în echipa sa. 


"Am venit aici cu o echipă mare, suntem optimiști și știm că este un meci foarte important pentru noi. Horia Tecău a câștigat medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio și suntem foarte mândri de el și de coechipierul lui de la JO și din Cupa Davis, Florin Mergea, care, din păcate, nu a putut veni cu noi. Oricum, Horia a jucat foarte bine în trecut alături de Marius Copil în Cupa Davis, Marius a jucat bine cu Adrian Ungur, când au câș-tigat turneul de la București, așa că suntem gata de meci", a declarat "Cneazul". 


Cinci jucători ro-mâni au făcut depla-sarea la Minsk: Ma-rius Copil (127 ATP simplu), Adrian Ungur (316 ATP simplu), Nicolae Frunză (582 ATP simplu) și constănțenii Horia Tecău (19 ATP la dublu) și Ștefan Paloși (16 ani). Cel din urmă este mezinul delegației tricolore și a fost convocat pentru a simți pe pielea sa atmosfera unei astfel de confruntări. 


Echipa Belarusului va avea următoarea componență: Ilya Ivashka (170 ATP), Vladimir Ignatik (210 ATP simplu), Igor Gerasimov (222 ATP simplu), Dmitri Jirmont (284 ATP simplu), Max Mirnyi (22 ATP dublu) și Aleksandr Buri (88 ATP dublu). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6145 secunde