Maradona:

"Am bătut Mexicul fără drept de apel"

1497
Selecționerul echipei naționale de fotbal a Argentinei, Diego Armando Maradona, a declarat, după victoria din meciul cu Mexic, scor 3-1, din optimile de finală ale Campionatului Mondial din Africa de Sud, că echipa sa a fost superioară adversarei pe toată durata jocului.
"A fost o partidă foarte tensionată. Știam perfect că, dacă ne vom pune în aplicare jocul, dacă vom ataca, vom reuși. Am fost superiori 90 de minute. Felicit echipa, care și-a făcut foarte bine datoria. A avut o posesie foarte bună. Știam că adversarii noștri vor ceda într-un moment sau altul, având în vedere tactica folosită de noi", a spus Maradona.
Mexicul părăsește Campionatul Mondial în optimi pentru a cincea oară consecutiv. La ediția precedentă, din 2006, din Germania, Mexic a fost eliminată tot de Argentina, după prelungiri, cu 2-1.
În 2002, Mexic a pierdut în optimi cu SUA (0-2), iar în 1998 a ratat calificarea în sferturi după ce Germania a câștigat cu 2-1. La Campionatul Mondial din 1994, Mexic a pierdut calificarea în dauna Bulgariei, după executarea loviturilor de departajare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2982 secunde