Alte două medalii la Jocurile Olimpice de tineret

108
Alte două medalii la Jocurile Olimpice de tineret - jocurileolimpicedetineret3760401-1539069487.jpg

Articole recomandate

Delegația României la Jocurile Olimpice de tineret de la Buenos Aires și-a adăugat în palmares încă două medalii, una de argint și alta bronz, scrie realitatea.net



Medaliile au fost obținute de înotătorul Daniel Cristian Martin în proba de 100 metri spate și de halterofila Mihaela Valentina Cambei, la categoria 48 de kilograme.

Daniel Cristian Martin a fost cronometrat cu timpul de 53 de secunde și 59 de sutimi, fiind întrecut doar de rusul Kliment Kolesnikov, care a fost mai rapid cu 33 de sutimi de secunde (53.26). Medalia de bronz i-a revenit italianului Thomas Ceccon.

După argintul cucerit de înotătorul Daniel Cristian Martin, România și-a adăugat un palmares și o medalie de bronz la Jocurile Olimpice de tineret prin halterofila Mihaela Valentina Cambei, la categoria 48 de kilograme.

Aceasta a avut un total de 158 de kilograme, 70 la smuls și 88 la aruncat, potrivit Fanatik.ro. Ea a fost întrecuta doar de mexicanca Yesica Yadira Hernandez Vieyra, care a ridicat un total de 171 de kilograme, 74 la smuls și 97 la aruncat, și de columbianca Yineth Milena Santoya Ortiz, care a reușit o performanță de 162 de kilograme la total, 76 la smuls și 86 la aruncat.

România a obținut și o medalie de aur la Buenos Aires, la judo. Adrian Șulcă a obținut o victorie istorică după ce a reușit să îl învingă pe cehul Martin Bezdek.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9601 secunde