Alexandru Micu, noul vicepreședinte al Federației Române de Yachting

381
Alexandru Micu, noul vicepreședinte al Federației Române de Yachting - constanteanul-1488558722.jpg

Articole de la același autor

Adunarea Generală a Federației Române de Yachting l-a ales, în unanimitate de voturi, pe Ionuț Pițirică președintele al forului, pentru un mandat de patru ani. Acesta va fi ajutat de doi vicepreședinți - Cătălin Luchian și constănțeanul Alexandru Micu. 


Ionuț Pițirigă este sportiv legitimat din anul 1992 la Clubul Sportiv Sportul Studențesc și are un palmares bogat în activitatea competițională de yachting. 


"Cred că vom reuși să mobilizăm resursele necesare pentru creșterea numărului de sportivi legitimați și, totodată, cred că vom reuși să deschidem yachtingul către publicul larg", a declarat noul președinte FRY. 


Ales în funcția de vicepreședinte, Alexandru Micu este cadru didactic al Universității Maritime din Constanța și a devenit singurul instructor din România recunoscut internațional pentru formarea și coordonarea specialiștilor din domeniul yachtingului. 


Apreciat drept unul din cei mai prestigioși antrenori de yachting din România, Alexandru Micu este doctor în științe al Universității Naționale de Educație Fizică și Sport din București, având un master în domeniul managementului și organizarea bazelor spor-tive. Deține titlul de "Maestru al sportului", fiind decorat cu Medalia "Meritul Sportiv", clasa a ll-a. 


Adunarea Generală a stabilit și noul Consiliu Federal, organism care conduce activitatea federației în perioada dintre două adunări generale. Consiliul este compus din președinte, cei doi vicepreședinți și opt membri. Printre cei opt membri federali, se regăsește și constănțeanul Dumitru Micu, renumit profesor și antrenor de yachting, dar și Cristian Patache, președintele Clubului Sportiv Electrica Constanța. 


În funcția de președinte al comisiei de Apel-Litigii al FRY a fost reinvestită Daniela Mîndruță, de profesie avocat, iar ca antrenor federal a fost reconfirmat Liviu Doară. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.69 secunde