Alex Mățan, primul jucător prezent în cantonamentul naţionalei U21

113
Alex Mățan, primul jucător prezent în cantonamentul naţionalei U21 - alex2-1615909790.jpg

Articole de la același autor

Federaţia Română de Fotbal a obţinut acordul clubului Columbus Crew, care l-a transferat săptămâna trecută pe Alexandru Măţan de la FC Viitorul, pentru a-l folosi pe mijlocaş la partidele naţionalei de tineret a României la EURO 2021.

„Proaspăt transferat în Statele Unite ale Americii, Alex Măţan este primul jucător care s-a prezentat sub comanda lui Adrian Mutu. Având în vedere că la momentul în care convocările pentru jucătorii din străinătate au fost trimise, conform regulilor UEFA, transferul său la Columbus Crew nu fusese oficializat, convocarea pentru Măţan nu a fost trimisă clubului american.

Totuşi, staff-ul echipei naţionale U21 a discutat cu oficialii clubului din Statele Unite şi a obţinut acordul acestora de a-l lăsa pe Alex să evolueze la Campionatul European. Astfel, mijlocaşul s-a prezentat în cantonamentul de la Buftea, fiind primul tricolor care a ajuns la Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea”, informează Federaţia Română de Fotbal.

Marţi dimineaţă, Alexandru Măţan a efectuat o şedinţă de pregătire sub îndrumarea preparatorului fizic Vlad Nicoară.

Măţan face parte din lotul de 23 de jucători care va participa la faza grupelor Europenelor de tineret din Ungaria şi Slovenia (24-30 martie). Reunirea tricolorilor este programată începând cu data de 17 martie, în funcţie de meciurile pe care le au jucătorii la echipele lor de club. Tricolorii vor face deplasarea la Budapesta pe 21 martie, cu o cursă charter.

Programul României U21 la EURO: 24 martie, ora 22.00: România - Ţările de Jos; 27 martie, ora 19.00: Ungaria - România; 30 martie, ora 19.00: Germania - România. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5801 secunde