Alex Ferguson, la terapie intensivă! Legendarul antrenor a fost operat de urgență pentru o hemoragie craniană

193
Alex Ferguson, la terapie intensivă! Legendarul antrenor a fost operat de urgență pentru o hemoragie craniană - methode2ftimes2fprod2fweb2fbin2f-1525590789.jpg

Articole recomandate

Alex Ferguson are mari probleme de sănătate. Englezii de la Sky Sports anunță că fostul manager al lui Manchester United (76 de ani) a fost internat de urgență în spital, în stare gravă, unde a fost operat de urgență!

O declarație a clubului Manchester United anunță că Alex Ferguson a suferit deja o intervenție chirurgicală.

"Sir Alex Ferguson a fost operat astăzi, pentru o hemoragie craniană. Procedura a decurs perfect, dar acesta are nevoie de o perioadă de recuperare la terapie intensivă. Familia lui a cerut să fie păstrată intimitatea".

Alex Ferguson a ajuns la Manchester United în 1986, după ce cucerise Cupa UEFA și Supecupa Europei cu Aberdeen. Cu "diavolii" a bifat 38 de trofee: 13 titluri în Premier League, două Ligi ale Campionilor, Cupa Cupelor, Supercupa Europei, Cupa Intercontinentală, Mondialul cluburilor, cinci Cupe, patru Cupe ale Ligii și zece Supercupe ale Angliei.

O tribună de pe arena lui United, Old Trafford, îi poartă numele scoțianului în vârstă de 75 de ani, care are și o statuie în fața "Teatrului Viselor".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Aprilie 2014
Stire din Sport : Alex Ferguson va preda la Harvard
Pagina a fost generata in 1.0756 secunde