Alex Cicâldău, următorul transfer de răsunet din Liga 1

777
Alex Cicâldău, următorul transfer de răsunet din Liga 1 - otdjy2i0zdywmwe4ntizzjvlndzlmwjk-1567588259.jpg

Articole recomandate

Alexandru Cicâldău (22 de ani) a intrat în atenția mai multor cluburi din străinătate, mai ales după evoluțiile avute la Euro U21, unde a ajuns alături de naționala României până în semifinale, scrie digisport.ro

Agentul fotbalistului, Pietro Chiodi, a dezvăluit că mijlocașul a avut pe masă o ofertă de la Bologna, însă suma oferită de italieni nu se apropia de pretențiile grupării din Bănie. Cicâldău are o clauză de reziliere de 7 milioane de euro, iar oficialii Craiovei nu vor să se despartă de tânărul fotbalist pentru o sumă mai mică.

Impresarul italian susține că în viitorul apropiat Alex Cicâldău va face pasul către o echipă din străinătate.


"Bologna l-a ofertat pe Cicâldău. Ei au dat 3,5 milioane - 4. Craiova dorea 7 milioane, nu ajungeau italienii la cifrele alea. În următoarele perioade de mercato, ori în iarnă, ori în vară, Cicâldău va pleca.

Cicâldău a fost și în atenția unor formații care joacă în Champions League la ora asta. Nu au făcut oferte, dar au venit, l-au văzut de mai multe ori. Nu e că nu s-au convins, dar suma pe care a cerut-o Craiova a fost prea mare.", a declarat Pietro Chiodi, la Digi Sport Matinal.


Prezentat oficial ca manager general la Craiova, Victor Pițurcă s-a referit și la lotul pe care îl are la dispoziție și a afirmat că nu va mai pleca niciun jucător. 3 achiziții a făcut până acum Pițurcă: Ivan, Mățel și Cosic.

"În momentul ăsta nu mai pleacă nimeni și nu mi-am dorit să plece nimeni. Eu până nu mă conving și nu evaluez jucătorii, nu pot da drumul nimănui. Cu Fortes am avut o discuție la telefon si i-am zis că va rămâne.

În aceste zile mi-au fost propuși vreo 200 de jucători. Nu știu câți am apucat să văd, dar câte 7-8 pe zi am vizionat, iar Papură la fel, plus alte persoane. Ne-am rezolvat în a lua acești jucători în momentul de față, mi-aș mai fi dorit unul-doi. Mai vedem dacă din cine a rămas liber de contract vom mai putea aduce pe cineva.

Am avut o discuție cu Cristi Manea, însă știți că el este jucătorul unei echipe din Cipru, el nu putea fi dat până în vară decât împrumut, iar mie nu îmi convin jucătorii împrumutați, vreau să fie ai Craiovei.

Cristi Manea mi-e ca un copil, am vorbit de multe ori cu el, dar avem partea dreaptă asigurată. Nu am avut discuții pentru niciun jucător de la Viitorul. Poate în viitorul apropiat, deocamdată nu.", a declarat Victor Pițurcă, scrie digisport.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8911 secunde