Ajax recunoaște: "Răzvan Marin joacă foarte prost"

740
Ajax recunoaște:

Articole recomandate

Răzvan Marin e departe de nivelul dorit la Ajax, însă Ten Hag pare să își asume evoluțiile slabe ale românului din dorința de a-l integra. Conform unuia dintre scouterii "lăncierilor", tehnicianul s-a gândit să îl țină rezervă pe internaționalul nostru, însă acest lucru i-ar afecta moralul. Antrenorul lui Ajax crede în calitățile românului și va avea răbdare cu el.

Unul dintre scouterii lui Ajax, Marco Timmer, a discutat în presa olandeză despre cazul "Răzvan Marin". Acesta a avut o prestație foarte slabă în play-off-ul Ligii, cu APOEL Nicosia și mulți se întreabă dacă se justifică prezența lui în primul "11".

Văzut ca un înlocuitor al lui De Jong, plecat la Barcelona, Răzvan Marin nu poate să se ridice la valoarea mijlocașului batav. Totuși, Ten Hag are încredere în calitățile sale, garantează Timmer.


"Răzvan Marin joacă foarte prost, dar dați-i timp. Ten Hag s-a gândit la varianta să îl țină rezervă pe Răzvan și să joace cu Van de Beek lângă Blind. E o opțiune, nu e un puzzle prea complicat. Tadic ar fi "10" și Huntelaar ar juca titular în atac. Întrebarea este: vrea Ten Haag să facă asta sau e mai interesat să îi dea lui Marin încredere și să îl folosească în continuare, cu riscul ca acesta să greșească așa cum a făcut-o în Cipru?", a spus Timmer, într-un interviu pentru Voetbal International.


Răzvan Marin a primit cea mai mică notă


Mijlocașul de 23 de ani, adus de lăncieri pentru 12,5 milioane de euro de la Standard Liege, a fost criticat dur de ziariștii batavi pentru prestația din partida cu APOEL Nicosia.

Ziariștii de la voetbalprimeur.nl i-au dat lui Răzvan Marin cea mai mică notă după partida cu APOEL. Românul a primit 3,5, în condițiile în care coechipierii săi au avut note de 5 și 6, cu excepția lui Mazroaoui, care a fost notat cu 4.

"Răzvan Marin - 3.5: O prestație sub orice critică a românului, care parcă a jucat cu plumb în ghete. Inițiativele sale au fost eronate, a fost foarte lent cu mingea la picior și a comis multe decizii greșite în defensivă" a fost explicația jurnaliștilor, scrie digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5847 secunde