„Aerobicii” tricolori, premiaţi de ministrul Tineretului şi Sportului

253
„Aerobicii” tricolori, premiaţi de ministrul Tineretului şi Sportului - aerobicii-1624039433.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Tineretului şi Sportului, Carol Eduard Novak, i-a premiat pe sportivii români medaliaţi la Campionatele Mondiale de gimnastică aerobică de la Baku.

Şeful sportului românesc, el însuşi campion al Jocurilor Paralimpice, a apreciat performanţa obţinută de gimnaştii români, câştigători a trei medalii la Mondialele din Azerbaidjan.

„Munca voastră merită foarte mult şi o să încercăm tot timpul să vă ajutăm cu ce putem”, le-a transmis ministrul Novak sportivilor şi echipei care i-a însoţit.

Echipa României, antrenată de Maria Fumea şi Mădălina Cioveie, a câştigat medalia de argint, Teodora Cucu, Gabriel Bocşer, Daniel Ţavoc, David Gavrilovici, Mihai Popa au urcat pe prima treaptă a podiumului la grup, iar Teodora Cucu, Daniel Ţavoc şi David Gavrilovici au adăugat aurului şi bronzul de la trio.

După evoluţiile de succes de la Mondialele de la Baku, gimnaştii români au revenit la antrenamente pentru a pregăti atât participarea la Campionatele Europene de la Pesaro (Italia, 17-19 septembrie 2021), cât şi la Jocurile Mondiale de la Birmingham (Marea Britanie; 7-17 iulie 2022). 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4005 secunde