Aerobicii Farului au dus România pe podium, la Europene

255
Aerobicii Farului au dus România  pe podium, la Europene - aerobicii-1447092323.jpg

Articole de la același autor

După medaliile obținute la echipe (aur la seniori, argint la juniori), delegația României prezentă la Campionatele Europene de gimnastică aerobică și-a mai adjudecat alte 11 medalii.

La seniori, Corina Constantin a cucerit aurul la individual, iar Bianca Gorgovan a câștigat bronzul (amândouă de la CS Farul). O medalie de aur a luat și trioul format din Lavinia Panaete, Dacian Barna și Lucian Săvulescu (toți CS Farul), iar la aero dance, echipa compusă din Marian Brotei, Roberta Dănescu, Andreea Darie, Andreea Drenea (CS Farul), Denisa Ganea, Alexandra Oprea, Iulian Perșe și Steliana Stoenescu a câștigat argintul.

Medaliile de bronz au fost obținute de Gabriel Bocser (individual) și la grup - Dacian Barna, Bianca Gorgovan, Lavinia Panaete, Lucian Săvulescu, Gabriel Bocser.

La juniori, au fost cucerit două medalii de aur: Teodora Cucu (individual) și Francesca Morar și Mihai Popa (perechi). Tot la juniori, s-au mai obținut patru medalii de argint: perechi: Sabrina Crăciunescu, Ștefan Huștea (CS Farul), trio: Teodora Cucu, Daciana Enache, Andrada Zaman (ultimele două de la CS Farul) și grup: Teodora Cucu, Daciana Enache, Ioana Gorgovan, Lorena Jinga, Andrada Zaman (ultimele patru de la CS Farul). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6396 secunde