Aerobicii de la CS Farul, repetiție reușită înaintea Europenelor

197
Aerobicii de la CS Farul, repetiție reușită înaintea Europenelor - aerobicii-1499874745.jpg

Articole de la același autor

Casa de Cultură a Studenților din Iași a fost gazda celei de-a 7-a ediții a Concursului Național Cupa Iașului la gimnastică aerobică, competiție organizată de Federația Română  de Gimnastică, CSG Gimnis Iași și Palatul Copiilor Iași. 


Peste 150 de juniori și seniori s-au întrecut în acest concurs, legitimați la CS Farul, CSS 1 Constanța, UNEFS București, Triumf București, CNS Cetate Deva, CSG Gimnis Iași, Șc. Nr. 1 Bălți (Republica Moldova), precum și loturile naționale de seniori și juniori ale României. 


A fost un concurs frumos a promova gimnastica aerobică, dar, totodată, și o excelentă posibilitate de afirmare a talentelor, iar în ceea ce privește loturile naționale, o "repetiție" utilă înaintea sezonului internațional, care are ca puncte de vârf Jocurile Mondiale de la Wroclaw (Polonia), în perioada 20 - 30 iulie și Campionatele Europene de la Ancona (Italia), în 19 - 25 septembrie. Au impresionat audiența performanțele reprezentaților loturilor naționale de seniori și juniori, legitimați la CS Farul: Dacian Barna, Andreea Bogati, Marian Broței, Mădălina Cioveie, Bianca Gorgovan, Cristina Nedelcu, Lucian Săvulescu, Lavinia Panaite (seniori) și Lorena Jinga (juniori). 


Întrecerile individuale de seniori au fost dominate de sportivii pregătiți pe litoral Bianca Gorgovan și Lucian Săvulescu, medaliați cu aur. Tot la seniori, duo format din Andreea Bogati și Lucian Săvulescu s-au impus în fața colegilor săi, Bianca Gorgovan/Marian Broței.


Și în concursul juniorilor, sportivii Farului s-au descurcat admirabil. La junioare 1, cea mai bună s-a dovedit Lorena Jinga, în timp ce, la masculin, Dragoș Darie a urcat pe locul secund, iar Alexandru Scânteie a terminat pe treapta a treia a podiumului.
De asemenea, la juniori 2 masculin, s-a impus Leonard Mantea, iar cuplul Victoria Scupra/Leonard Mantea a terminat pe locul doi proba de perechi. 


S-au mai evidențiat în mod special sportivii secțiilor de aerobic UNEFS București, Triumf București, dar și SS1 Bălți (Moldova). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3298 secunde