Aerobicii de CS Farul, pregătiți de Cupa Mondială

147
Aerobicii de CS Farul, pregătiți de Cupa Mondială - aerobicii-1465924838.jpg

Articole de la același autor

În perioada 17-19 iulie, la Incheon (Coreea de Sud), are loc cel mai mare eveniment din lumea gimnasticii aerobice: Campionatul Mondial pentru senioare, aflat la cea de-a XlV-a ediție, la care vor lua parte peste 500 de gimnaști din 45 de țări, printre care și România. 


Delegația tricoloră este formată din 15 sportivi: Corina Constantin, Bianca Gorgovan, Lucian Săvulescu, Lavinia Panaete, Dacian Barna, Mircea Zamfir, Andreea Bogati, Anca Surdu, legitimați toți la CS Farul Constanța, alături de Mădălina Cioveie, Alexandra Oprea, Andreea Darie, Gabriel Bocșer, Laura Cristache, Denisa Ganea și Bianca Becze. 


Din staff, vor face parte antrenoarele Maria Fumea și Cristina Dulgheroiu, arbitrele Alina Drăgan și Cristiana Spînu, dar și asistenta medicală Petra Teleman. 


Sunt puse în joc șapte titluri mondiale (individual masculin și feminin, perechi, trio, grup, aerobic, dance, aerobic step), dar, în același timp, și calificarea la a X-a ediție a Jocurilor Mondiale, programată la Wroclaw (Polonia), în perioada 20-30 iulie 2017, unde vor fi așteptați aproximativ 300 de gimnaști din 39 de țări.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5981 secunde