Adversar facil pentru HCDS în sferturile de finală ale Cupei României

240
Adversar facil pentru HCDS în sferturile de finală ale Cupei României - hcds-1576008940.jpg

Articole de la același autor

Veste excelentă primită de Handbal Club Dobrogea Sud. Sorții le-au fost favorabili constănțenilor la tragerea la sorți pentru sferturile de finală ale Cupei României. 


HCDS va lupta cu echipa de liga a doua CSM Alexandria pentru calificarea în Final 4. Meciul din sferturile Cupei va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00, la Alexandria. 


"Cum nu se poate mai bine! Evident, suntem mulțumiți de rezultatul tragerii la sorți. Avem prima șansă de calificare, chiar dacă vom juca în deplasare. Ne-am fi dorit să jucăm acasă, ca să încheiem anul cu un meci pe teren propriu, dar joi așteptăm pe toată lumea la sală, la partida cu Minaur, din campionat", a declarat președintele HCDS, Ionuț Stănescu, pentru site-ul oficial al clubului de la malul mării. 


CSM Alexandria este una dintre echipele de top ale Diviziei A, Seria B, și contracandidată pentru CS Medgidia la promovarea în Liga Națională. 


HCDS II, tânăra echipă antrenată de George Buricea și Enis Murtaza, a jucat două meciuri cu CSM: a pierdut la Alexandria, scor 27-35, și s-a revanșat pe teren propriu, scor 31-28. 


Sorții au programat un duel de foc în sferturile de finală ale Cupei României: Dinamo București - Potaissa Turda! Celelalte confruntări sunt: CS Magnum Botoșani - SCM Politehnica Timișoara și CSM Bacău - HC Buzău. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4536 secunde