Adrian Vasile speră să ducă naţionala de handbal a României la Tokyo

160
Adrian Vasile speră să ducă naţionala de handbal a României la Tokyo - adrianvasilehandbal-1612453441.jpg

Articole de la același autor

Selecţionerul echipei naţionale de handbal feminin a României, Adrian Vasile, a declarat, după o primă întâlnire cu jucătoarele, că va face tot posibilul pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

„Am avut o întâlnire foarte emoţionantă, mereu este o energie aparte atunci când vorbeşti jucătoarelor echipei naţionale. Având tricoul pe care scrie România pe mine, spun că jucăm cu 23 milioane de oameni care ne susţin tot timpul. Trebuie să avem foame de acest turneu olimpic şi să ne vizualizăm la Tokyo. Trebuie să muncim pentru visul nostru numit Tokyo. Eu mă vizualizez la Tokyo, este un vis să ajungi la JO, am muncit mult pentru acest proiect în trecutul meu cu naţionala Muntenegrului, iar pandemia ne-a dat planurile peste cap. Viaţa m-a recompensat şi m-a adus în situaţia să pot face asta cu cea mai frumoasă echipă posibilă, alături de ţara mea şi voi face tot ce pot pentru ca vara să ne prindă la turneul olimpic”, a spus Adrian Vasile, conform unui comunicat al Federaţiei Române de Handbal.

Noul selecţioner Adrian Vasile şi-a început misiunea la cârma naţionalei cu o întâlnire cu fetele din lotul lărgit pe care va miza la jocurile din turneul preolimpic din martie. Adrian Vasile şi-a prezentat staff-ul, le-a vorbit jucătoarelor, apoi i-a dat cuvântul căpitanului Cristina Neagu, care le-a transmis şi ea un mesaj coechipierelor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5742 secunde