Adrenalină pe patru roți. "Ziua cea mai lungă"

292
Adrenalină pe patru roți.

Articole recomandate

A șasea etapă din Campionatul Național de Off Road, GTC Trophy, va avea loc, în perioada 11-14 octombrie, în județul Buzău, cu un format unic pentru competițiile de acest gen din România, sub sloganul "Ziua cea mai lungă", potrivit unui comunicat remis Agerpres.

Este a șaptea ediție a competiției care presupune

parcurgerea probei de traseu într-un interval maxim de 24 de ore, mergându-se astfel zi și noapte pe cei 160-300 de kilometri off-road pentru fiecare dintre cele șase clase competiționale.

Pe lângă clasele obținute din off road, GTC Trophy propune și clasa Hobby, dedicată posesorilor de mașini 4x4 care vor să își facă debutul în concursurile organizate. De altfel, la Clasa Hobby va exista și secțiunea Trofeul Duster, special pentru mașinile Dacia Duster.

"Formatul «Ziua cea mai lungă» este o provocare pentru noi. Anul acesta, vom avea trasee mai lungi, care vor supune concurenții la eforturi suplimentare, mai ales dacă va ploua și în pădure va fi ud. GTC Trophy este o competiție dificilă, care combină performanța piloților, experiența copiloților și calitatea mașinilor de concurs. Se va merge atât ziua, cât și noaptea, ceea ce va complica misiunea concurenților, dar în același timp va crește adrenalina din jurul competiției", a declarat Răzvan Cirap, organizatorul GTC Trophy.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4226 secunde