Adina Diaconu, campioană europeană! Cristian Pletea, fără medalie

270
Adina Diaconu, campioană europeană! Cristian Pletea, fără medalie - adinadiaconu-1552350296.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis de masă Adina Diaconu a devenit în premieră campioană europeană sub 21 ani, după ce a spulberat-o în finala competiției de la Gondomar (Portugalia) pe rusoaica Maria Malanina, scor 4-0 (13-11, 11-6, 11-9, 11-7). 
Este a 13-a medalie de aur din carieră la nivel juvenil pentru frumoasa jucătoare de 19 ani. Ea îl egalează astfel pe bielorosul Vladimir Samsonov în topul all-time al celor mai medaliați sportivi din istorie la nivel de cadeți, juniori și tineret. 
Federația internațională i-a acordat un amplu articol pe site-ul oficial. "3 nivele completate, doar unul în plus de rezolvat!", a subtitrat forul mondial. 
"Rezultatul din finală nu spune aproape nimic, dar a trebuit să lupt pentru fiecare punct. Sunt foarte fericită, jocul mi-a mers foarte bine de la începutul Campionatului European. Am simțit că sunt într-o formă foarte bună și că e anul meu. Sunt bucuroasă că am reușit să îmi dovedesc mie că după juniorat pot avea rezultate și la tineret și senioare. Mă voi pregăti cât pot de bine pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, visul meu", a declarat Adina Diaconu. 
Alte două medalii de bronz au fost obținute de către Tania Plăian și Rareș Sipoș, în probele de simplu, fiind învinși în semifinale. 
Medaliat cu argint în 2018, constănțeanul Cristian Pletea nu a reușit să urce pe podium, fiind învins în "sferturile" probei de simplu, de grecul Ioannis Sgouropoulos, scor 1-4. De asemenea, în proba de dublu masculină, Cristian Pletea și Rareș Șipoș s-au oprit tot în faza sferturilor de finală. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.583 secunde