ACS Tomitanii Constanța trimite patru jucători la World Rugby U20

417
ACS Tomitanii Constanța trimite patru jucători la World Rugby U20 - acstomitanii-1533134101.jpg

Articole de la același autor

Proaspăt promovată în Superliga Națională de rugby, ACS Tomitanii Constanța trimite patru jucători la naționala României U20, ce va participa la trofeul World Rugby U20. Este vorba de pilierul Flavian Cuprian, mijlocașul la grămadă Andrei Homiuc, aripa Codrin Bercu și centrul Sebastian Sîrbu.


Competiția destinată celor mai valoroși tineri rugbiști de pe mapamond se va desfășura în perioada 6-11 august, în Italia, la Parma, acolo unde tricolorii vor înfrunta Namibia, Samoa și Hong Kong. Până la debutul în competiție, România va mai susține o partidă amicală, vineri, 3 august, ora 17.00, în compania echipei CS Dinamo București, pe Stadionul "Arcul de Triumf" din București.


ACS Tomitanii Constanța, antrenată de Cristian Cojocaru, s-a înscris în Superligă beneficiind de un ajutor capital din partea autorităților locale de pe litoral. În ședința Consiliului Local Municipal Constanța de marți, a fost aprobat proiectul de hotărâre privind finanțarea clubului cu suma de 2.750.000 lei (600.000 euro), considerată suficientă pentru sezonul competițional 2018/2019, în care ACS Tomitanii își propune un parcurs cât mai bun.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.577 secunde