ACS Tomitanii Constanța și-a aflat adversara din prima etapă a SuperLigii

636
ACS Tomitanii Constanța și-a aflat adversara din prima etapă a SuperLigii - acstomitanii-1533471352.jpg

Articole de la același autor

Ediția 2018-2019 a SuperLigii CEC Bank la rugby va debuta pe data de 8 septembrie, la startul competiției aliniindu-se opt echipe: Timișoara Saracens, CSA Steaua București, CSM Știința Baia Mare, CS Dinamo București, CSM București, U Cluj, ACS Tomitanii Constanța și SCM Gloria Buzău, potrivit site-ului competiției interne.


Turul campionatului programează un număr de șapte etape și se va încheia pe data de 3 noiembrie, returul, cu tot atâtea etape, urmând să înceapă pe 23 martie 2019 și să se încheie pe 4 mai. Pe 18 mai se vor disputa semifinalele play-off și play-out, iar finalele pe 25 mai. 


Aflată la primul sezon în SuperLigă, ACS Tomitanii Constanța (antrenor Cristian Cojocaru) va întâlni în prima rundă pe CSM Știința Baia Mare, în deplasare. Acceptată în campionat cu dispensă din partea FR de Rugby, SCM Gloria Buzău va înfrunta pe Timișoara Saracens, în deplasare, CSA Steaua va întâlni pe U Cluj, iar CSM Bucureși va juca împotriva celor de la Dinamo București.


Până la debutul în campionat, echipele din SuperLigă se vor confrunta în Cupa Regelui, competiție care va începe pe 11 august. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5715 secunde