ACS Tomitanii, cea mai slabă echipă din Superligă. "Zimbrii" - campioni!

422
ACS Tomitanii, cea mai slabă echipă din Superligă.

Articole de la același autor

Mare dezamăgire pentru rugby-ul constănțean. Echipa ACS Tomitanii a terminat pe ultima poziție în clasamentul Superligii, după ce a fost învinsă, în meciul pentru locurile 7-8, disputat pe stadionul "Olimpia" din București, scor 12-14, de SCM Gloria Buzău. 


XXX 
La vârful ierarhiei, CSM Știința Baia Mare este noua campioană, maramureșenii învingând, scor 24-22, în marea finală de la Bârlad, pe CSA Steaua București. 


O finală în care printre protagoniști s-au numărat jucători… constănțeni. Fostul farist Adrian Apostol a marcat două dintre eseurile "zimbrilor", iar de partea cealaltă, fundașul Ionel Melinte (ex-CS Cleopatra) a pus pe tabelă nu mai puțin de 10 puncte pentru Steaua (un eseu, o lovitură de penalitate, o transformare). Steaua ar fi putut chiar egala pe final, însă eseul lui Melinte a rămas netransformat, Plai trimițând, inexplicabil, balonul departe rău de bețe. 


Astfel, Baia Mare câștigă după o pauză de cinci ani titlul de campioană a României (al șaselea din palmares), ultima dată impunându-se în 2014, în finala cu Farul Constanța 25-19. 


Medaliile de bronz au revenit celor de la CSM București, care, în finala mică, a învins pe Timișoara Saracens, scor 20-19. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1388 secunde