ACS Frontiera Tomis Constanța, din nou campioană națională la oină

373

Articole de la același autor

Frontiera Tomis Constanța a câștigat Campionatul Național de oină rezervat seniorilor, după al doilea turneu din play-off, desfășurat pe stadionul "Flacăra" din Năvodari. 


Frontiera Tomis Constanța, care și-a trecut în palmares al 13-lea său titlu de campioană națională, a fost urmată în clasament de Straja București, Biruința Gherăești (Neamț), Politehnica Cluj-Napoca etc. 


Iată și rezultatele înregistrate în turneul de la Năvodari, potrivit site-ului Federației Române de Oină: Politehnica Cluj - Frontiera Tomis Constanța 13-25, Straja București - Biruința Gherăești 19-20, Frontiera Tomis - Straja București 30-10, Politehnica Cluj - Biruința Gherăești 5-20, Politehnica Cluj - Straja București 13-22, Frontiera Tomis - Biruința Gherăești 20-13. 




În perioada 18-20 septembrie, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" situat în incinta Complexului Sportiv "Badea Cârțan", din municipiul Constanța, se organizează etapa finală a Campionatului de Oină al Ministerului Afacerilor Interne. 


Campionatul de Oină se adresează tuturor structurilor din componența Ministerului Afacerilor Interne și este organizat de Centrul Cultural al MAI, în colaborare cu Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța, Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Constanța și Garda de Coastă. 


Startul Campionatului de Oină se va da în data de 18 septembrie, la ora 9.00. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.965 secunde