Acomodare cu aparatele! Gimnaştii români au ieşit pentru prima oară din Satul Olimpic

181
Acomodare cu aparatele! Gimnaştii români au ieşit pentru prima oară din Satul Olimpic - acomodare-1626787286.jpg

Articole de la același autor

Cu determinare, încredere, dar şi cu emoţia inerentă înaintea începerii Jocurilor Olimpice de la Tokyo, gimnaştii români au început săptămâna în forţă. Larisa Iordache, Maria Holbură şi Marian Drăgulescu, împreună cu antrenorii Lăcrămioara şi Cristian Moldovan, respectiv Ştefan Gall, au ieşit pentru prima oară din Satul Olimpic pentru a se acomoda cu aparatele pe care vor concura peste doar câteva zile, informează Federaţia Română de Gimnastică.

Marian Drăgulescu s-a antrenat în Ariake Gymnastics Centre, dar nu în sala în care se va desfăşura competiţia, ci în cea de încălzire, iar Larisa Iordache şi constănţeanca Maria Holbură, de la CS Farul, s-au pregătit într-una din sălile complexului expoziţional Tokyo Big Sight South.

Antrenamentele pe podium sunt programate pe 21 iulie (Marian Drăgulescu) şi pe 22 iulie (Larisa Iordache şi Maria Holbură).

24 iulie este ziua în care Marian Drăgulescu va concura în calificări, în prima subdiviziune, de la ora 10.00 (ora Japoniei, 4.00 - ora României), alături de gimnaştii din Ucraina şi China, dar şi de reprezentanţi ai ţărilor care nu au echipe calificate. „Marocanul” va concura pentru un loc în finala la sărituri în cea de-a patra rotaţie.

Pe 25 iulie, Larisa Iordache şi Maria Holbură vor lua startul în calificări, de la ora 15.10 (ora Japoniei, 9.10 - ora României), în cea de a treia subdiviziune, alături de echipele Statelor Unite ale Americii şi Ţărilor de Jos, dar şi de gimnaste care participă doar în întrecerile individuale.

Larisa Iordache şi Maria Holbură vor începe concursul la bârnă.

Evoluţiile gimnaştilor români la Jocurile Olimpice de la Tokyo vor fi transmise în direct de Televiziunea Română. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5262 secunde