"Aceasta este Manchester United"!

743

Articole de la același autor

Antrenorul lui Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, a lăudat evoluția jucătorilor săi în partida de pe Parc des Princes, în care englezii s-au impus cu 3-1 în fața campioanei en titre a Franței, Paris Saint-Germain, obținând o calificare miraculoasă în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal.

"Acesta este clubul nostru. Asta este ceea ce facem. Acesta este Manchester United, aceasta este Liga Campionilor!", a declarat, potrivit AFP, Ole Gunnar Solskjaer, al cărui contract cu United, valabil până la finalul acestui sezon, va fi prelungit cu siguranță după această performanță de excepție, în fața uneia dintre cele mai puternice echipe din fotbalul european.

"Este o seară tipică pentru Manchester United. Am avut un plan de joc și ne-am pus încrederea în băieți, care au fost cu adevărat formidabili. Toată lumea împărtășește o mare mândrie. Jucătorii au fost concentrați, au ascultat toate instrucțiunile și au știut că trebuie să se apere bine, în fața unor jucători precum Mbappe sau Di Maria. Știam că, dacă le lăsăm spații, este o moarte sigură. Nu mai este nevoie să ținem discursuri după acest meci. Este o seară absolut incredibilă", a declarat tehnicianul norvegian, care l-a înlocuit pe portughezul Jose Mourinho la United, în luna decembrie.

Învinsă pe teren propriu în meciul tur (0-2), United nu a renunțat la luptă și a înscris de trei ori la Paris, prin Romelu Lukaku, care a reușit o "dublă" în prima repriză, și Marcus Rashford, autorul golului calificării, în prelungiri, după un penalty acordat în urma intervenției arbitrajului video.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9281 secunde