Academia Hagi, medaliată cu bronz la Saudi Leaders Cup U17

196
Academia Hagi, medaliată cu bronz la Saudi Leaders Cup U17 - fotbal-1580161770.jpg

Articole de la același autor

Academia Hagi U17 a susținut, duminică seară, ultimul joc în cadrul puternicului turneu internațional Saudi Leaders Cup U17. Echipa pregătită de Constantin Fălină (antrenor principal), Ștefan Sandu (antrenor secund) și Alex Ortiz (director tehnic) a evoluat în finala mică a competiției, contra belgienilor de la KRC Genk. 


Deși nu a făcut o primă repriză strălucită, Academia Hagi a intrat la cabine în avantaj, Radaslavescu (min. 7) și Sîrbu (min. 29) marcând golurile constănțene din prima repriză. Genk a punctat și ea o dată, prin El Khannouss (min. 32), dar avantajul Academiei putea fi și mai mare dacă, în prelungirile reprizei, Iorga nu ar fi ratat din poziție ideală. 


La cinci minute de la reluare, Genk a egalat prin Martens, dar constănțenii au trecut rapid peste șocul egalării, Bodișteanu transformând un penalty obținut de Andronache. Scorul final, 4-2, a fost stabilit odată cu golul aceluiași Bodișteanu, în min. 77. 
Așadar, victorie pentru Academia Hagi, care a încheiat pe ultima treaptă a podiumului la Saudi Leaders Cup U17. 
Academia Hagi U17: Dincă, Maftei (min. 79, Sima), Dănuleasa, Lazăr, Mitulețu, Iorga (min. 70, Burnete), Sîrbu, Radaslavescu (min. 38, Oroian), Tănasă, Andronache (min. 79, Cojocaru), Bodișteanu (min. 79, Malama). 


XXX 
Cel mai bun jucător al finalei mici Academia Hagi - KRC Genk a fost desemnat Ștefan Bodișteanu, informează site-ul oficial al clubului constănțean. Internaționalul de juniori al Academiei i-a impresionat pe organizatori prin evoluția exactă din teren, dar și prin cele două goluri înscrise care s-au dovedit decisive în ecuația partidei. 
Premiul lui Ștefan Bodișteanu a constat într-un iPhone 11. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6092 secunde