"Abia l-am atins!" Pique a răbufnit: ce a spus despre Ronaldo, după faza care a decis meciul

211

Articole recomandate

Cupa Mondială / Portugalia - Spania /// Ultimele două campioane europene au oferit vineri seară cel mai bun meci al acestui Mondial. Duelul s-a terminat la egalitate, 3-3, lusitanii egalând în ultimele minute ale partidei prin Ronaldo, după o lovitură liberă.

Tot starul lui Real Madrid a fost cel care a obținut acea lovitură liberă, după un duel cu Pique. La finalul partidei, apărătorul Barcelonei și al naționalei Spaniei l-a criticat pe rivalul de la Real Madrid, pe care l-a acuzat că a simulat la faza în care a decis practic scorul final al duelului de la Sochi.


"Abia l-am atins. Cristiano are obiceiul să se arunce pe jos. Am avut mai multe ocazii, ei au avut trei șanse de gol și au înscris trei goluri. Astfel de lucruri se mai întâmplă și trebuie să ne obișnuim cu asta" a declarat apărătorul Furiei Roja.

Cristiano a încheiat partida cu un hat-trick-ul, al 51-lea din istoria Cupei Mondiale și al 51-lea din cariera sa, în toate meciurile, atât pentru echipele de club, cât și pentru națională. Starul lui Real Madrid a beneficiat însă și de ajutorul lui De Gea. Portarul Spaniei a greșit grav la al doilea gol al lui Ronaldo, scăpând în poartă un șut ușor.

"Joacă la cel mai înalt nivel de mai mulți ani și toți îl susținem pentru că știm că în momentele importante va fi mereu la înălțime. Așa a fost mereu. Se bucură de încrederea noastră, e clar că este numărul unu" l-a apărat Pique.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1692 secunde