Preşedintele HC Dobrogea Sud, Ionuţ Stănescu:

„Abia aşteptăm să îi avem iarăşi alături de noi pe suporterii constănţeni”

311
„Abia aşteptăm să îi avem iarăşi alături de noi pe suporterii constănţeni” - abia-1609162936.jpg

Articole de la același autor

Handbalul constănţean, ca de altfel întreg sportul mondial, a fost profund afectat de pandemia Covid-19. Izolare, incertitudine, ameninţare cu infectarea. Acum, la final de an, la ora bilanţului, cel mai mare câştig este acela că sportivii, antrenorii şi toţi ce activează în acest domeniu sunt sănătoşi şi îşi pot face planuri de viitor. Cea mai mare pierdere? Absenţa suporterilor din tribune.

„Încheiem cu bine anul, suntem pe podium, dar abia așteptăm să îi avem și pe suporteri alături de noi. Să sperăm că acest lucru se va întâmpla cât mai repede”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, preşedintele HC Dobrogea Sud, Ionuţ Stănescu.



Şi pentru antrenorul secund al „delfinilor”, George Buricea, despre care se poate spune că le-a văzut pe toate-n handbal, a juca meci de meci fără spectatori a fost ceva cu totul nou.


„Energia fanilor a ajuns însă la echipă, mai ales prin încurajările din mediul online. Am simțit din plin că suporterii ne-au fost alături în acest an dificil și le mulțumim”, a transmis „veteranul” în vârstă de 41 de ani, care a hotărât să continue ca jucător încă un sezon.


La finalul turului, HC Dobrogea Sud ocupă locul trei în clasamentul Ligii Naţionale, cu 36 de puncte din 45 posibile, bifând 12 victorii în cele 15 meciuri disputate. Dinamo Bucureşti este lideră, cu maximum de puncte, 45, secondată de Potaissa Turda, cu 39 de puncte.


Trei „delfini”, la lotul naţional



Trei dintre componenţii lotului HCDS, Alexandru Andrei, Gabriel Ilie și Daniel Vasile, au petrecut prima zi de Crăciun alături de cei dragi, cu bucate tradiționale, iar pe 26 decembrie, s-au prezentat la reunirea tricolorilor, la București, sub comanda selecționerului Rareș Fortuneanu, care ar putea conta pe ei în preliminariile EURO 2022.


Portarul Daniel Vasile (23 de ani), extrema stângă/centru Alexandru Andrei (22 de ani) și interul stânga Gabriel Ilie (21 de ani) au fost convocați pentru stagiul de pregătire centralizată a lotului național de seniori, care are loc, în perioada 26-30 decembrie, la București.


„Este o acțiune de pregătire, în care selecţionerul Rareș Fortuneanu vrea să-i vadă și pe jucătorii tineri, de perspectivă, din campionatul intern. Vrea să știe pe cine se va putea baza în viitor. Este foarte bine că avem tineri valoroși, care joacă meci de meci și ne bucurăm că sunt convocați la echipa națională”, a declarat secundul George Buricea.


România va juca următoarele meciuri din preliminariile europene în martie 2021, când va susține „dubla” cu Kosovo. Ultimele două partide din grupa a 8-a, decisive pentru calificarea la turneul final, vor avea loc pe 28 aprilie, acasă, contra Suediei, și pe 2 mai, în deplasare, contra Muntenegrului.


Vitaly Komogorov, tătic pentru prima oară



O veste minunată din tabăra „delfinilor”: chiar în seara de Ajun, interul stânga rus Vitaly Komogorov a devenit, în premieră, tătic.
„Îi urăm bun venit pe lume micuţului Matvei, un voinic de 52 cm şi 4,1 kg! Asta înseamnă că va moşteni forţa aruncărilor tatălui.

Matvei, să ai parte de o viaţă plină de reuşite, iar părinţii tăi să se bucure sănătoşi alături de tine în fiecare clipă”, i-au transmis colegii de club.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7047 secunde