A semnat cu Barcelona! Clauză de reziliere de 100 de milioane de euro

780
A semnat cu Barcelona! Clauză de reziliere de 100 de milioane de euro - niz6yz0xjmhhc2g9mjlmmtllzgnmn2i5-1558611905.jpg

Articole recomandate

Barcelona l-a transferat oficial pe olandezul Ludovit Reis, de la Groningen. Suma e mai mică decât cea estimată inițial: catalanii vor plăti, potrivit As, doar 3,2 milioane de euro.

După De Jong, gruparea de pe Camp Nou a reușit înregimentarea altui jucător batav. Nu la fel de cunoscut, dar care are un potențial important de creștere. În vârstă de 18 ani, Reis este mijlocaș și va avea o clauză de reziliere de 100 de milioane de euro.

"Ludovit Reis va împlini 19 pe 1 iunie și în ultimele două sezoane a jucat deja un total de 50 de meciuri oficiale cu prima echipă Groningen, în care a marcat două goluri. A primit pașaport olandez din iulie 2018, părinții săi sunt fiind de origine slovacă. A jucat la Hoofddorp, până în 2015, când a intrat în vizorul lui FC Groningen. A debutat cu prima echipă pe 21 septembrie 2017 împotriva lui USV Hercules, într-un meci de Cupă. Debutul său în prima ligă olandeză a fost o lună mai târziu, împotriva AZ Alkmaar. A fost internațional sub 19 și sub 21 al Olandei", se arată în descrierea sa pe siteul Barcelonei.

Ludovit Reis va juca în prima fază la Barcelona II

Ludovit Reis va juca în primă fază la echipa a doua a Barcelonei.

Jucătorul olandez cu origini slovace a fost de acord cu varianta propusă de catalani în primul sezon să se adapteze cerințelor noii sale echipe și a vieții din Barcelona.

Contractul fotbalistului batav va fi valabil până în 2022, cu posibilitatea unei prelungiri pe încă doi ani, automat, dacă Barcelona dorește. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4987 secunde