A refuzat oferta privind preluarea conducerii tehnice a echipei Rapid

103
1
A refuzat oferta privind preluarea conducerii tehnice a echipei Rapid - descrcare16-1415362628.jpg

Articole recomandate

Antrenorul italian Cristiano Bergodi a refuzat oferta acționarului majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, privind preluarea conducerii tehnice a echipei giuleștene, cei doi nereușind să ajungă la un acord nici după negocierile de azi dimineață. La finalul întâlnirii care a avut loc la hotelul Ramada Nord, tehnicianul a afirmat că nu a acceptat pentru moment propunerea conducerii rapidiste. El a explicat că termenul până la finalul turului Ligii I este foarte scurt și pentru orice antrenor care ar veni ar fi foarte greu să schimbe ceva în cadrul echipei.

De altfel, impresarul antrenorului italian, Dumitru Tudor, a declarat că este posibil ca discuțiile dintre cele două părți să fie reluate în pauza competițională din iarnă când se va putea pune la punct și o strategie pentru returul campionatului, scrie mediafax.ro.

Comentează știrea

alin
7 noiembrie 2014
job

Oferta job!Castigati bani in plus!Puteti lucra cand doriti,in timpul liber.Veti gasi din ce in ce mai multi oameni care lucreaza cu noi, pentru ca oferta noastra este absolut serioasa! Contract legal oferit imediat dupa finalizarea unui curs gratuit primit pe mail! Am expediat si primele castiguri!Lucrati 3 ore pe zi pe calculator (cunostinte minime) si incasati 300 dolari lunar!Castigul poate creste considerabil prin munca,rabdare si seriozitate!Pentru mai multe informatii, trimiteti textul "Info" la adresa de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6285 secunde