A ratat aurul, dar a devenit LIDER ÎN CLASAMENTUL MONDIAL!

144
A ratat aurul, dar a devenit LIDER ÎN CLASAMENTUL MONDIAL! - ddd-1579010141.jpg

Articole recomandate

Ana Maria Popescu a revenit în fruntea clasamentului mondial al probei de spadă, după locul doi obținut în finala Cupei Mondiale de la Havana, informează CSA Steaua. Campioana română a adunat 176.000 de puncte și a depășit-o pe chinezoaica Lin Sheng (161.000 puncte), transmite HotNews.

Campioana olimpică Ana Maria Popescu a cucerit, sâmbătă, medalia de argint la spadă, feminin, individual în cadrul Cupei Mondiale de la Havana (Cuba). Competiția a reunit cele mai bune sportive din acest moment. Sportiva roș-albastră a învins-o în optimi pe ucraineanca Olena Krivițka, scor 15-10, în sferturi a trecut de Sun Yiwen (China), iar în semifinale de sportiva din Franța, Marie-Florence Candassamy. În finală, Ana Maria a fost învinsă de poloneza Aleksandra Zamachowska.

"Tușă cu tușă, asalt după asalt… am construit, am punctat, m-am bucurat, am greșit, m-am supărat, am luat-o de la capăt și tot așa până în finală! Mai aveam un singur pas până la aur, dar nu și soluții! Oricât a încercat domnul Popa să întoarcă scrima pe toate părțile și indiferent cât au țipat fetele din tribună, uneori chiar trebuie să accepți că adversarul este mai bun! Te înclini, îl feliciți și te mulțumești că tot ce ai putut să faci mai bine astăzi a fost medalia de argint", a scris Ana Maria, pe Facebook.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9655 secunde