A căzut nocturna! FC Viitorul câştigă la „masa verde” meciul cu Poli Iaşi

Luni, 02 Noiembrie 2020
151
Meciul din etapa a noua a Ligii I la fotbal, dintre Poli Iași și FC Viitorul, a fost decis după numai 54 de minute. Echipa constănţeană a câștigat cu 3-0 la „masa verde”, după ce gazdele nu au reușit să rezolve problemele legate de instalația de nocturnă, care s-a defectat din nou în min. 54, într-un moment în care tabela indica scorul de 1-1.

Problemele cu instalația de nocturnă au apărut încă dinaintea meciului, însă organizatorii au reușit să remedieze parțial situația, deși cu o întârziere de 50 de minute, când au pus în folosință trei dintre cei patru stâlpi necesari funcționării corespunzătoare.

Problemele au reapărut și în timpul regulamentar de joc, iar în min. 54, la scorul de 1-1, nocturna a cedat din nou. În acel moment, conform regulamentului, centralul Horia Mladinovici a fluierat finalul partidei, astfel că formația constănţeană a câștigat, la „masa verde”, cu scorul de 3-0.

În deplasarea de la Iaşi, au lipsit, din diverse motive, 12 jucători ai Viitorului - Căbuz, Artean, Ganea, Boboc, Ciobanu, Mladen, Benzar, Matei, Iancu, Martinez, Chițu şi Josemi, astfel că managerul Ruben de la Barrera a utilizat următoarea formulă de start: Cojocaru, Dussaut, Dobrosavlevici, Ghiță, De Nooijer, Fernandez, Gaztanaga, Casap, Mățan, Luckassen, Ely.

Etapa viitoare (duminică, 8 noiembrie, de la ora 21.00), FC Viitorul va juca, pe teren propriu, cu Dinamo București. Pagina a fost generata in 0.2165 secunde