A apărut noul echipament de joc al naţionalei României de rugby

122
A apărut noul echipament de joc al naţionalei României de rugby - federatierugby-1612365442.jpg

Articole de la același autor

Federaţia Română de Rugby a prezentat, miercuri, în cadrul unui eveniment de presă, echipamentele pe care le va folosi prima reprezentativă în următorii doi ani, puse la dispoziţie de noul sponsor tehnic al naţionalei României.

În meciurile de pe teren propriu, rugbyştii vor purta un echipament colorat, cu dungi de culoare roşu, galben şi albastru, iar în deplasare, unul complet alb cu tricolorul la mâneci şi gât. De asemenea, naţionala va folosi un echipament alb-albastru de prezentare şi unul albastru-galben pentru antrenamente.

Preşedintele Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache, a declarat că îşi doreşte ca noile echipamente să aducă noroc naţionalei în calificările pentru Cupa Mondială din 2023.

„Federaţia Română de Rugby a încheiat un parteneriat cu firma Macron, care va fi partenerul nostru tehnic până în anul 2023, mai exact până după Cupa Mondială din Franţa. Majoritatea echipelor naţionale din Europa sunt îmbrăcate de Macron şi este o mândrie ca un brand de un asemenea nivel să vină alături de noi. Avem în primul rând tricoul alb tradiţional, cu tricolorul, pe care l-au purtat majoritatea jucătorilor care au făcut istorie în rugby-ul românesc. Apoi avem tricoul colorat, inspirat din benzile desenate cu supereroi, pentru a merge şi în întâmpinarea celor din generaţia nouă care sperăm să vină la stadion alături de echipa naţională de rugby. Sper ca poveştile din spatele acestor tricouri să le dea aripi jucătorilor şi în 2022 să putem vorbi de o calificare binemeritată a României la Cupa Mondială din Franţa 2023”, a afrmat Petrache.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3025 secunde