X
X
Mai multe ştiri online:

Turneul final al Fed Cup a fost amânat

Ştire online publicată Vineri, 26 Iunie 2020. Autor: Cuget Liber Online.


Federația internațională de tenis (ITF) a anunțat vineri că finala Fed Cup 2020, care trebuia să aibă loc la Budapesta între 14 și 19 aprilie și a fost amânată din cauza Covid-19, a fost reprogramată pentru perioada 13-18 aprilie 2021, relatează EFE.


Finala competiției, cu 12 echipe participante, se va desfășura pe terenurile de zgură instalate în arena Laszlo Papp din Budapesta. Australia, Belarus, Belgia, Cehia, Elveția, Franța, Germania, Rusia, Slovacia, Spania, Statele Unite ale Americii și Ungaria sunt echipele care se vor bate pentru trofeul Fed Cup în aprilie 2021.


ITF a precizat într-un comunicat că din cauza provocărilor lansate de pandemia de coronavirus, inclusiv faptul că sala polivalentă Laszlo Papp nu era disponibilă în ultima parte anului, nu a fost posibilă reprogramarea turneului final al Fed Cup în 2020.
Din cauza pandemiei de coronavirus, meciul dintre România și Italia, programat în zilele de 17 și 18 aprilie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în play-off-ul Grupei Mondiale, a fost amânat. Echipa care câștiga acel duel urma să joace și în 2021 în Grupa Mondială a Fed Cup.


Meciul România - Italia și celelalte din play-off vor fi reprogramate în februarie 2021. Competiția își va relua formatul său anual din 2022.
Distribuie :

Sport Internaţional

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31437 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3874 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1448 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1249 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 1.1667 secunde