X
X
Mai multe ştiri online:

Maratonul de la New York, anulat din cauza pandemiei de coronavirus

Ştire online publicată Joi, 25 Iunie 2020. Autor: Mircea GHIȚĂ


Maratonul de la New York, programat pe 1 noiembrie, a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus, au anunțat miercuri organizatorii.


The New York Road Runners (NYRR), în parteneriat cu primăria orașului, a informat, potrivit Reuters, că decizia de anulare a evenimentului a fost luată din cauza problemelor legate de coronavirus și a aspectelor care țin de sănătatea și siguranța sportivilor și a celor implicați.


''Anularea maratonului este o veste dezamăgitoare pentru toți cei care sperau să fie prezenți, sportivi și public, dar este cea mai bună soluție pentru protejarea sănătății oamenilor'', a spus Michael Capiraso, directorul NYRR.


Anul trecut, cursa masculină din cadrul maratonului de la New York s-a încheiat cu victoria kenyanului Geoffrey Kamworor, care a repetat astfel succesul din 2017. Acesta a trecut primul linia de sosire, în Central Park, după 2 h 08 min 13 sec, devansându-i pe compatriotul său Albert Korir (2 h 08 min 36 sec) și pe etiopianul Girma Bekele Gebre (2 h 08 min 38 sec).


La feminin s-a impus atleta kenyană Joyciline Jepkosgei care a detronat-o pe "regina" acestei competiții, compatrioata sa Mary Keitany, cvadruplă laureată a probei din metropola americană, ce s-a clasat pe locul secund.
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Sport Internaţional

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31447 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3879 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1449 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1250 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9333 secunde