X
X
Mai multe ştiri online:

Japonia și Fiji vor juca în Turneul celor Șase Națiuni

Ştire online publicată Miercuri, 29 Iulie 2020. Autor: Mircea GHIȚĂ
Foto: Agerpres
Japonia și Fiji vor juca în Turneul celor Șase Națiuni - japoniafijisursaagerpres-1596003809.jpg
Selecționatele Japoniei și Fiji se vor alătura participantelor la Turneul celor Șase Națiuni la rugby, în cadrul unei competiții cu opt echipe, care va înlocui meciurile internaționale din toamna acestui an, anunță BBC, citat de Reuters.


Turneul este programat să debuteze pe 14 noiembrie, la două săptămâni după finalizarea ediției 2020 din Six Nations, care a fost suspendată în luna martie din cauza pandemiei de coronavirus.


Conform surse citate, Anglia va face parte dintr-o grupă cu patru echipe, alături de Țara Galilor, Irlanda și Fiji, în timp ce grupa cealaltă va fi compusă din Scoția, Franța, Italia și Japonia.


Fiecare echipă va înfrunta într-o singură manșă cele trei adversare din grupă și, în funcție de clasamentul final, se vor disputa apoi meciuri între selecționatele clasate pe aceleași locuri în cele două grupe, în weekend-ul final.
Anglia urmează să joace cu Irlanda și Fiji pe stadionul Twickenham din Londra, în timp ce locul de disputare a partidei cu Țara Galilor va fi stabilit ulterior.


Turneul se va desfășura în patru weekend-uri consecutive, până pe 5 decembrie, în conformitate cu fereastra internațională temporară propusă săptămâna trecută de World Rugby.


Sursa: Agerpres
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Sport Internaţional

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31437 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3875 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1448 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1249 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 1.0331 secunde