Japonia și Fiji vor juca în Turneul celor Șase Națiuni

1248
Japonia și Fiji vor juca în Turneul celor Șase Națiuni - japoniafijisursaagerpres-1596003809.jpg

Articole de la același autor

Selecționatele Japoniei și Fiji se vor alătura participantelor la Turneul celor Șase Națiuni la rugby, în cadrul unei competiții cu opt echipe, care va înlocui meciurile internaționale din toamna acestui an, anunță BBC, citat de Reuters.


Turneul este programat să debuteze pe 14 noiembrie, la două săptămâni după finalizarea ediției 2020 din Six Nations, care a fost suspendată în luna martie din cauza pandemiei de coronavirus.


Conform surse citate, Anglia va face parte dintr-o grupă cu patru echipe, alături de Țara Galilor, Irlanda și Fiji, în timp ce grupa cealaltă va fi compusă din Scoția, Franța, Italia și Japonia.


Fiecare echipă va înfrunta într-o singură manșă cele trei adversare din grupă și, în funcție de clasamentul final, se vor disputa apoi meciuri între selecționatele clasate pe aceleași locuri în cele două grupe, în weekend-ul final.
Anglia urmează să joace cu Irlanda și Fiji pe stadionul Twickenham din Londra, în timp ce locul de disputare a partidei cu Țara Galilor va fi stabilit ulterior.


Turneul se va desfășura în patru weekend-uri consecutive, până pe 5 decembrie, în conformitate cu fereastra internațională temporară propusă săptămâna trecută de World Rugby.


Sursa: Agerpres




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4656 secunde