X
X
Mai multe ştiri online:

"Doctorul" Valentino Rossi, decis să continue în MotoGP

Ştire online publicată Joi, 16 Iulie 2020. Autor: Mircea GHIȚĂ


Pilotul italian Valentino Rossi, care are în palmares nouă titluri de campion mondial la motociclism viteză, a dat asigurări că sezonul de MotoGP care debutează duminică la Jerez (Spania) nu va fi și ultimul din cariera sa, afirmând că în proporție de 99 la sută va fi pe circuit și în sezonul viitor, informează AFP.


"Vreau să continui să concurez și aproape sigur o voi face pentru Petronas", echipa satelit a mărcii Yamaha, a declarat pilotul în vârstă de 41 de ani pentru canalul italian Sky Sport.


"Discut cu băieții de la echipa Petronas. Nu este adevărat că am semnat deja, suntem chiar departe de acest lucru. Deocamdată discutăm, dar pot să spun că 99 la sută voi fi prezent pe circuit în viitorul sezon", a adăugat Rossi, care va fi înlocuit pentru 2021 la Yamaha de tânărul pilot francez Fabio Quartararo.


Obiectivul lui Valentino Rossi alături de viitoarea sa echipă este să cucerească al 10-lea titlu mondial din cariera sa și să-l depășească totodată pe legendarul pilot italian Giacomo Agostini în privința numărului de Mari Premii câștigate (Agostini a obținut în total 122 de victorii, în timp ce Rossi are acum în palmares 115 succese).


Sursa: Agerpres
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Sport Internaţional

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31437 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3874 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1448 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1249 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 1.4893 secunde