X
X
Mai multe ştiri online:

Cristiano Ronaldo vrea să bată noi recorduri

Ştire online publicată Vineri, 28 August 2020. Autor: Mircea GHIȚĂ


Atacantul portughez Cristiano Ronaldo nu și-a pierdut ambiția și vrea să șteargă afrontul adus de eliminarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor în acest sezon, starul echipei Juventus Torino fixându-și joi ca obiective să "cucerească lumea" și să "bată recorduri".


"În timp ce mă pregătesc pentru al treilea meu sezon ca 'bianconero', motivația și ambiția mea sunt mai puternice ca niciodată", a scris vedeta lusitană pe contul său de Instagram, citat de AFP.


"Goluri, victorii, angajament, investiție și profesionalism", a enumerat atacantul portughez în vârstă de 35 de ani.
"Cu toate forțele mele și cu ajutorul prețios al coechipierilor mei și al staff-ului lui Juve, noi vom munci pentru a cuceri din nou Italia, Europa, lumea și pentru a bate recorduri", a adăugat Ronaldo.


De la sosirea sa în Italia, Ronaldo a câștigat campionatul Italiei de două ori, în 2019 și 2020, dar nu a depășit sferturile de finală ale Ligii Camionilor, cu înfrângeri în fața lui Ajax Amsterdam în 2019 (sferturi de finală) și cu Olympique Lyon anul acesta (optimi de finală, 0-1, 2-1).
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Sport Internaţional

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31437 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3875 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1448 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1249 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 1.3846 secunde