Andrea Pirlo, aproape să aducă un star la Juventus

778
Andrea Pirlo, aproape să aducă un star la Juventus - pirlointernationalsursaforzaital-1598012111.jpg

Articole de la același autor



Andrea Pirlo (41 de ani), noul antrenor principal al lui Juventus, și-a făcut deja calculele și a decis cine e țina principală a acestei veri. În plus, se dorește prelungirea înțelegerii cu Dybala.


Antrenorul vrea să-l aducă lângă Cristiano Ronaldo (35 de ani) pe Edin Dzeko (34 de ani), actualmente la AS Roma. Cel care a lansat informația pe piața media este renumitul jurnalist Gianluca Di Marzio, cunoscut pentru relațiile sale din fotbalul italian.
Jurnalistul spune că argumentul lui Dzeko în fața lui Pirlo este acela că a marcat 19 goluri și și-a trecut în cont și 114 assisturi în toate competițiile sezonului recent încheiat.


Rămâne de văzut cum se va soluționa, dacă se va soluționa, acest transfer, mai ales că cei de la Roma, în frunte cu Fonseca și cu noii proprietari vor să înceapă sezonul cu el. Dar, dacă bosniacul își va declara intențiile de a pleca la Torino, atunci lucrurile vor fi destul de clare. 


Însă, capitolii țin la preț și cer pe Dzeko 20 de milioane de euro, ceea ce ar însemna cel mai scump transfer pentru un fotbalist de peste 33 de ani. 


Același Di Marzio mai spune că Juventus s-ar fi înțeles deja cu Arkadiusz Milik, numai că Pirlo îl vrea neapărat pe Dzeko.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9292 secunde