X
X
Mai multe ştiri online:

GALERIE FOTO / De ce nu arată altfel Constanța… Oare chiar nu se mai poate face nimic la mal de mare?

Ştire online publicată Marţi, 04 Septembrie 2018. Autor: Sorin MIHALACHE
Am călătorit cu toții prin țară, prin lumea largă. Am văzut orașe, mai mici sau mai mari, am văzut cum s-au organizat comunități, cum au administrat banii publici astfel încât imaginea de ansamblu să fie una plăcută ochiului.

Revenim din vacanțe plini de energie, dar și cu regretul că orașul nostru a făcut mulți pași înapoi în ultimii ani în ceea ce privește aspectul. Construcțiile haotice, masacrarea spațiilor verzi, retrocedările cu cântec, toate au dus la realitatea pe care o vedem în fiecare zi.

Am publicat în edițiile anterioare imagini din Buzău, din Brăila, orașe cu posibilități financiare inferioare Constanței.

Prezentăm, în ediția de astăzi, patru fotografii: prima din Sibiu, a doua din Turda, a treia din Sighișoara și a patra din… Ați ghicit - Constanța noastră dragă!

Întrebări: Oare în ce oraș v-ar plăcea să trăiți? Oare vom trăi clipa în care și Constanța va arăta și va mirosi altfel? Oare chiar nu se mai poate face nimic la mal de mare? 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Arhiva de aur Cuget Liber

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31496 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3990 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1488 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1268 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3568 secunde