Dacian Cioloş, prezent la malul mării. „Constanţa are nevoie de Stelian Ion!”

1435

Articole de la același autor

Copreşedintele Alianţei USR-PLUS, Dacian Cioloş, a fost prezent, ieri, la Constanţa, fiind alături de candidatul USR-PLUS la Primăria Constanţa, Stelian Ion, candidatul USR-PLUS pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa, Remus Negoi şi candidatul USR-PLUS la Consiliul Judeţean Constanţa, Edward Nedelcu şi Alina Stoian – candidatul Alianței USR-PLUS pentru Primăria Lumina.

În cadrul întâlnirii, Dacian Cioloş a avut un discurs încurajator pentru Stelian Ion şi a îndemnat cetăţenii din Constanţa să aibă încredere în Alianţa USR-PLUS şi să îl voteze pe Stelian Ion.



„Constanţa este o comunitate importantă pentru toată România. La 30 de ani de la Revoluţie, cu resursele pe care le are Constanţa, acest loc ar fi trebuit să arate altfel. Ar trebui să se compare cu locuri minunate din Europa. Constanţa a devenit captivă unor reţele mafiote”, a declarat preşedintele PLUS, Dacian Cioloş.

Politicianul a continuat cu discursul său care a scos în evidenţă faptul că, la Constanţa, oamenii au nevoie de o schimbare.

„Oamenilor li se promit de zeci de ani lucruri care nu se schimbă. Alianţa USR-PLUS este o alternativă. Propunem oameni competenţi şi cinstiţi. Trebuie să investim în oameni, în educaţie şi în sănătate. Rolul unui primar este acela de a ajuta la dezvoltarea comunităţii. Portul Constanţa nu trebuie să fie o sinecură. Pentru Constanţa, în acest moment, este importantă renaşterea. Stelian Ion este un om care a demonstrat multe lucruri. Este un profesionist. Constanţa are nevoie de el. Este un om care vede lucrurile în perspectivă. Îl asigur pe Stelian că va avea tot sprijinul meu.Vă asigur că, şi la Constanţa, percepţia populaţiei arată mai bine decât unele sondaje. Acest vot contează. Acesta este un moment cheie. Ieşiţi la vot şi votaţi Stelian Ion!”, a mai adăugat Dacian Cioloş.



Imediat după discursul lui Dacian Cioloş, a luat cuvântul Stelian Ion, care le-a cerut constănţenilor să aibă încredere în el şi în echipa tânără pe care o conduce.

„Domnule Cioloş, ştiu că iubiţi Constanţa. Veniţi în oraşul nostru mai des decât unii candidaţi care locuiesc prin localităţile apropiate acestui oraş. Această corupţie a făcut în aşa fel încât Constanţa să nu se dezvolte. După 27 septembrie, Constanţa va renaşte! Vreau să le spun constănţenilor că se poate. Avem cel mai mare potenţial din ţară. Putem fi cel mai frumos oraş din România! Ne mână în luptă dorinţa de a oferi tinerei generaţii posibilitatea de a trăi într-un oraş frumos. Nu îi uităm nici pe cei în vârstă. Şansa pentru Constanţa o reprezintă USR-PLUS! PSD şi PNL şi-au bătut joc de noi”, a declarat Stelian Ion.





(Comandat de Partidul Uniunea Salvaţi România, publicat de Cuget Liber, Cod Mandatar Financiar 21200251)



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1608 secunde