Repatrierea unui militar din Republica Moldova

2405
Repatrierea unui militar din Republica Moldova - decoratii-1587901527.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Apărării Naționale, în cooperare cu Ministerul Afacerilor Externe, a facilitat repatrierea, vineri, 17 aprilie, a unui militar al Republicii Moldova care face parte din Misiunea UE de Instruire în Mali, informează Biroul de presă al MApN.

Revenirea în siguranță a acestuia, alături de colegi români care au asigurat prima rotație a Detașamentului "Carpathian Pumas" în cadrul Misiunii Multidimensionale Integrate a ONU de Stabilizare în Republica Mali (MINUSMA), a fost realizată cu o cursă aeriană specială pe ruta Gao - București, operată de compania românească TAROM.

Totodată, cu sprijinul Ministerului Apărării Naționale, a fost asigurat tranzitul pe teritoriul României și transferarea militarului din Republica Moldova la Punctul de control și trecere a frontierei Albița.

"Aceste demersuri reconfirmă angajamentul României de a acționa în beneficiul direct al cetățenilor din Republica Moldova și se adaugă demersurilor consecvente ale autorităților române de a asigura repatrierea în siguranță a cetățenilor din Republica Moldova", au mai transmis reprezentanții MApN. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.286 secunde