Zona Coiciu, fără curent electric

Luni, 23 Noiembrie 2020
247
E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Cu toate acestea, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții în bune condiții. În municipiul Constanţa, între orele 8.00 şi 16.00, sunt afectaţi consumatorii de pe străzile Portiţei, Crinului, Dorului şi Andrei Mureşanu. În acelaşi interval, sunt anunţate întreruperi în localitatea Rasova.

De asemenea, între orele 9.00 şi 17.00, se va lucra în oraşul Năvodari, pe strada D21, în oraşul Cernavodă, pe străzile Anghel Saligny, Ovidiu, Nicolae Bălcescu, Mircea cel Bătrân, Gheorghe Asachi şi Alexandru Vlahuţă, în localitatea Ciobanu, pe străzile Vişinului, Avram Iancu, Vasile Alecsandri şi Cloşca, şi în localitatea Dorobanţu, pe străzile General Dumitrescu, Livezii, Izvoarelor, Crinului şi Rândunelelor. 
Articole pe aceeasi tema

Luni, 23 Noiembrie 2020
Stire din Social : Mai multe zone fără curent electric
Marţi, 17 Noiembrie 2020
Stire din Social : Atenţie, se opreşte curentul electric!
Duminică, 15 Noiembrie 2020
Stire din Social : Atenţie, se opreşte curentul electric!
Pagina a fost generata in 0.3298 secunde