Zona CET și o parte din stațiunea Mamaia, fără curent electric

Joi, 06 August 2020
E-Distribuție Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Totuși, mai sunt unele lucrări necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Astăzi, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții, anunță reprezentanții E-Distribuție Dobrogea. În municipiul Constanța, între orele 8.00 și 14.00, sunt afectați consumatorii de pe bulevardul Aurel Vlaicu, zona CET, agenții economici din incinta Tomistex, SC Romtextil SA, SC Fildas Trading SRL, SC Donga SRL, SC Aqua Geoterma SRL, SC BK Mecanomarc SRL, SC Forum Industry SRL, SC Fantasy Mod SRL, SC Myt Dan Impex SRL. De asemenea, între orele 8.30 și 16.30, sunt anunțate întreruperi în stațiunea Mamaia, zona Cazino și la agenții economici din perimetrul respectiv.

În restul județului, între orele 10.00 și 18.00, se oprește curentul în orașul Năvodari, pe străzile D3, D12 și D13, iar, între orele 9.00 și 17.00, în localitatea Nicolae Bălcescu, pe străzile Oborului, Primăverii, Dispensarului, Mihai Eminescu, Mare, Medgidiei și Florilor, precum și în localitatea Dulcești, pe străzile Costache Olăreanu, Ionel Teodoreanu, Octavian Paler, Anton Holban, Ion Agârbiceanu, Camil Petrescu, Natalia Negru, Eugen Barbu, Ion Băieșu, Horia Vintilă, Iosif Vulcan.