Zona CET din Constanța, fără curent electric

210
Zona CET  din Constanța,  fără curent electric - zonacetcurent-1486303257.jpg

Articole de la același autor

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC Enel Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii din zona CET, cu aleea Albatrosului nr. 13, bloc Medeea 2 - întrerupere parțială. În restul județului, între orele 8 și 16, sunt anunțate întreruperi în localitatea Tuzla, pe străzile Mecanizării, Grindului, Lebedelor, Biruinței, Izvorului și Pasajului - întrerupere totală. În același interval, se va opri curentul în Eforie Nord, pe strada Vraja Mării, inclusiv Hotel Anca, întrerupere totală.

De asemenea, între orele 9 și 17, se lucrează în orașul Hârșova, la blocul H2, scările A, B și C - întrerupere totală, în orașul Năvodari, pe străzile Albatros și Meduzei, blocul 13 Est, întrerupere totală, iar între orele 8 și 12, în municipiul Medgidia, pe strada Poporului nr. 1, întrerupere parțială. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3342 secunde