Zona Campus din Constanța, fără apă rece, miercuri, timp de 11 ore

Luni, 12 Aprilie 2021, 14:49
277


RAJA S.A. va sista furnizarea apei potabile, miercuri, 14 aprilie, între orele 8.30 şi 19.00, în vederea remedierii unei avarii pe conducta magistrală de distribuție apă potabilă, cu diametrul de 800 mm, din incinta Surse – Cișmea 1C, din municipiul Constanța. 
Pe parcursul desfășurării lucrărilor, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:
- bd. Aurel Vlaicu, tronsonul delimitat de bd. Tomis și al. Universității, precum și cei de pe străzile adiacente acestui bulevard: Topazului, Smaraldului, Rubinului, Opalului, Perlei, Safirului și Agatului; 
- aleea Universității și străzile adiacente acesteia : Granatului, Jadului, Diamantului, precum și cei arondați punctului termic 45.
Totodată, în intervalul de timp menționat, se va furniza apă cu presiune scăzută către utilizatorii din perimetrul delimitat de străzile: bd. Aurel Vlaicu – bd. Alexandru Lăpușneanu – Dispensarului – bd. Aurel Vlaicu, precum și celor arondați punctului termic 142.  
„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametri optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, transmit reprezentanţii RAJA.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3104 secunde