Ziua Ușilor Deschise, la Curtea de Apel Constanța

227
Ziua Ușilor Deschise, la Curtea de Apel Constanța - ziuausilordeschisecurteadeapel-1539964708.jpg

Articole de la același autor

Cu prilejul sărbătoririi Zilei Europene a Justiției Civile, Curtea de Apel Constanța organizează, joi, 25 octombrie, Ziua Ușilor Deschise la sediul Palatului de Justiție Constanța, din strada Traian nr. 35C.

"Această acțiune este destinată cetățenilor și studenților, precum și persoanelor care activează în domeniul justiției și urmărește apropierea justiției de cetățeni, reamintindu-le că acesta este un serviciu pentru cetățeni. În același timp, cei interesați au prilejul înțelegerii modalității de funcționare a justiției de zi cu zi, ajutându-I să fie mai bine informați asupra drepturilor lor", precizează judecătorul Ecaterina Grigore, conducătorul Biroului de Informare și Relații Publice al Curții de Apel Constanța.

Așadar, la eveniment sunt invitați să participe toți cei interesați, elevi și studenți de la liceele și universitățile constănțene. În holul de la parterul instituției vor fi puse la dispoziția publicului brpoșuri de informare realizate de Consiliul Superior al Magistraturii privind Ziua Europeană a Justiției – Ziua Ușilor Deschise, admiterea în magistratură, organizarea sistemului judiciar în România, organigrama Consiliului Superior al Magistraturii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3869 secunde