Ziua României. Ce program au casieriile RAJA în weekend

158
Ziua României. Ce program au casieriile RAJA în weekend - casierie142201140414292706691-1574672120.jpg

Articole de la același autor

RAJA S.A. aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare cu apă și de preluare a apelor uzate vor lucra în program normal.


Apelurile către numărul de telefon al Dispeceratului - 0241/924 vor fi preluate fără întrerupere. Echipele RAJA sunt pregătite să acționeze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a disfuncționalităților apărute în sistemul de alimentare cu apă, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.


Abonaților interesați să își achite facturile pentru serviciile de furnizare a apei potabile și de canalizare le aducem la cunoștință că toate casieriile RAJA vor fi închise sâmbătă – 30 noiembrie 2019.


Abonații care vor să achite facturile emise o pot face prin orice altă modalitate de plată admisă: online (prin intermediul contului de client RAJA), transfer bancar, direct debit, Pay-Point, Payzone, etc.. 


Începând de luni - 02 decembrie 2019, casieriile își vor relua programul normal de lucru.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5157 secunde