Ziua României. Ce program au casieriile RAJA în weekend

Luni, 25 Noiembrie 2019
125
RAJA S.A. aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare cu apă și de preluare a apelor uzate vor lucra în program normal.


Apelurile către numărul de telefon al Dispeceratului - 0241/924 vor fi preluate fără întrerupere. Echipele RAJA sunt pregătite să acționeze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a disfuncționalităților apărute în sistemul de alimentare cu apă, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.


Abonaților interesați să își achite facturile pentru serviciile de furnizare a apei potabile și de canalizare le aducem la cunoștință că toate casieriile RAJA vor fi închise sâmbătă – 30 noiembrie 2019.


Abonații care vor să achite facturile emise o pot face prin orice altă modalitate de plată admisă: online (prin intermediul contului de client RAJA), transfer bancar, direct debit, Pay-Point, Payzone, etc.. 


Începând de luni - 02 decembrie 2019, casieriile își vor relua programul normal de lucru.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2257 secunde