Ziua Pompierilor din România. Mesajul inspectorului şef al ISU Dobrogea

144
Ziua Pompierilor din România. Mesajul inspectorului şef al ISU Dobrogea - ziuapompierilor-1599983118.jpg

Articole de la același autor

13 septembrie este declarată Ziua Pompierilor din România. Inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a transmis un mesaj tuturor pompierilor.


„Ziua Pompierilor din România ne oferă prilejul de a evidenţia spiritul de sacrificiu dovedit de înaintaşii noştri. În fiecare an, la 13 Septembrie, comemorăm cu respect şi recunoştinţă jertfa eroilor pompieri care, acum 172 de ani, în Bătălia din Dealul Spirii, conduşi de bravul căpitan Pavel Zăgănescu, şi-au vărsat sângele în înfruntarea cu puternica oştire otomană venită în capitala Ţării Româneşti să înfrângă mişcarea revoluţionară de la 1848.


Vă respect pentru munca grea pe care o îndepliniți, pentru devotamentul și sacrificiul de care dați dovadă, zi de zi, în lupta pentru viață.


Fiecare zi de viață este un dar extraordinar, un dar neprețuit, un dar inestimabil. Fiecare zi este o șansă la vise, la fericire. Nu există meserie mai nobilă decât cea de salvator, la fel cum nu există cuvinte care să exprime recunoștința pentru faptele dumneavoastră.


Cu ocazia zilei de 13 Septembrie – Ziua Pompierilor din România, adresez mulţumiri şi sincere felicitări tuturor colegilor mei, precum şi pompierilor din serviciile voluntare şi private din judeţul Constanța, urându-le tuturor multă sănătate, fericire şi împliniri alături de familii şi cei dragi, putere de muncă şi succes în nobila misiune pe care o desfăşurăm”, a transmis col. Daniel Popa, inspectorul şef al ISU Dobrogea.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.982 secunde