Ziua Internațională a Securității și Sănătății în Muncă

Miercuri, 26 Aprilie 2017
255
Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Constanța va marca, anul acesta, Ziua Internațională a Securității și Sănătății în Muncă (SSM) printr-o serie de întâlniri cu specialiști din domeniul securității și sănătății în muncă, mese rotunde și întruniri de lucru cu reprezentanții desemnați ai angajatorilor. 


Potrivit reprezentanților ITM, în fiecare an, la data de 28 aprilie se aniversează ziua muncii. În 2017, campania Organizației Internaționale a Muncii se concentrează pe nevoia stringentă a țărilor de a-și îmbunătăți capacitatea de a colecta și a utiliza date de SSM fiabile. 


Totodată, agenda pentru dezvoltare durabilă a Națiunilor Unite adoptată la 25 septembrie 2015 cuprinde un plan global de acțiune cu obiective specifice pentru stoparea sărăciei, protejarea planetei și asigurarea prosperității tuturor. Prin adoptarea acesteia, capacitatea de a colecta și de a utiliza date de SSM fiabile a devenit, de asemenea, indispensabilă pentru ca țările să-și îndeplinească angajamentul de a o pune în aplicare și de a raporta despre unele din cele 17 obiective de dezvoltare durabilă ale agendei și despre țintele lor.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.1584 secunde