Ziua Copilului, sărbătorită de poliţiştii constănţeni prin activităţi educaţionale

262
Ziua Copilului, sărbătorită de poliţiştii constănţeni prin activităţi educaţionale - ipj-1622546008.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța, Biroului Rutier Constanța, Biroului Siguranță Școlară și un reprezentant al organizației Siguranța Auto Copii, celebrează, marţi, 1 iunie, alături de cei mici, Ziua Internațională a Copilului.

Întâlnirile cu sărbătoriții au avut loc în fața Palatului Copiilor, dar și în cadrul unui centru educativ din municipiul Constanța, aceștia primind cu entuziasm zâmbetele, sfaturile și micile cadouri din partea polițiștilor.

Pe parcursul activităților, copiii au fost încurajați să manifeste o atitudine tolerantă față de colegi, să evite conflictele și să respecte semnificația semnelor de circulație, precum și regulile de traversare corectă a străzii.

„Întrucât elevii prezintă un risc ridicat de victimizare și de implicare în activități infracționale, aceștia au fost informați cu privire la pericolele la care se pot expune atunci când se află nesupravegheați la locul de joacă sau când accesează anumite site-uri pe internet”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3893 secunde